Tenis
SPORTOVI
Tenis
Hrvati uspješni

Karlović na svoj način do 2. kola Miamija i meča s Federerom

Ivo Karlović zaokružio je idealan dan hrvatskih predstavnika u Miamiju. U prvom kolu Masters 1000 turnira svladao je Paul-Henrieja Mathieua u dva tie-breaka čime su svi hrvatski predstavnici izborili drugo kolo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Savršen dan za hrvatske predstavnike na Masters 1000 turniru u Miamiju upotpunio je Ivo Karlović koji je s dva puta po 7-6 bio bolji od francuskog predstavnika Paul-Henrieja Mathieua.

Nakon sat i 40 minuta igre hrvatski tenisač je pokazao više mirnoće u oba tie-breaka i u meču bez ijedne break lopte na obje strane stigao je do pobjede.

Obojica su vrlo dobro servirali s tim da je uvjerljiviji bio Karlović koji je uz 62 posto ubačaja prvog servisa pogodio 21 as i upisao 80 posto osvojenih poena nakon prvog i 81 posto nakon drugog servisa. Hrvatski tenisač ujedno je osvojio i deset poena više na reternu te je zasluženo slavio.

Bio je to treći međusobni dvoboj Karlovića i Mathieua na ovoj razini i prvi nakon 2009. godine kada je Francuz slavio u Cincinnatiju u dva seta. Godinu ranije u Rimu je uspješniji bio Karlović.

Drugo kolo Karloviću donosi dvoboj protiv Rogera Federera koji u međusobnim dvobojima vodi s uvjerljivih 10-1 i ove sezone igra u sjajnoj formi.(TS)

ATP Miami, prvo kolo:

Ivo Karlović (Hrvatska) - Paul-Henri Mathieu (Francuska) 7-6(3), 7-6(5)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider