Tenis
SPORTOVI
Tenis
Marija i Jimmy

Kakva li će to suradnja biti: Prelijepa Ruskinja uzela novog trenera

Marija Šarapova, 26-godišnja ruska tenisačica i trenutačno druga igračica na svijetu, objavila je na svojim društvenim internet-stranicama kako je Jimmy Connors njen novi trener.

Legendarni Connors, danas 60-godišnji Amerikanac i bivši osvajač čak osam Grand Slam turnira, je ranije čak i surađivao s ruskom tenisačicom. Primjerice, kratko su radili pripremu za Australian Open 2008. godine kada je Šarapova ujedno i slavila u Melbourneu.

"Poznajem Jimmyja od ranije i drago mi je što ćemo zajedno surađivati. Stvarno se radujem predstojećim turnirima", rekla je Šarapova.

Connors je, inače, kao trener nekada vodio Andyja Roddicka, također već sada bivšeg američkog tenisača, a recimo da je prije manje od 24 sata Šarapova objavila kako je raskinula suradnju s dosadašnjim trenerom Thomasom Högstedom, s kojim je radila skoro tri godine.

Inače, Šarapova nije nastupala na turnirima nakon brzog i iznenađujućeg poraza u Wimbledonu, kada ju je već u 2. kolu pobijedila portugalska kvalifikantica Larcher de Brito.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider