Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dolazi samo zbog Umaga

Ivanišević najavio spektakl: Zvuči nestvarno, ali to mnogi ne bi napravili

Subotnjim egzibicijskim dvobojem teniskih legendi Gorana Ivaniševića i Andrea Agasiija, u kojem će sudjelovati i bivši pobjednik Roland Garrosa Španjolac Juan Carlos Ferrero, bit će otvoreno 27. izdanje umaškog ATP turnira Konzum Croatia Opena

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević najavio je dobru zabavu u Umagu.

"Dugo smo čekali ovaj spektakl, a sada je napokon tu! Rekao sam prije par mjeseci da zvuči gotovo nestvarno kada izgovorim na glas da Andre dolazi u Hrvatsku. Vidim po interesu da ljudi u Hrvatskoj razumiju tko je Andre Agassi i što predstavlja u svijetu tenisa. Bit će to jedna opuštena i zabavna egzibicija, a drago mi je i da će nam se pridružiti još jedan veliki majstor, Juan Carlos Ferrero. Siguran sam da ćemo nas trojica zabaviti sve na stadionu i uz TV ekrane", rekao je Goran Ivanišević.

"Prošlo je puno godina otkako smo bili aktivni igrači i naravno da danas ne možemo niti upola kao onda kada smo igrali na Touru. Andre ima problema s leđima, koja ga muče cijelu karijeru, i jako sam mu zahvalan što zbog Umaga ulaže takav napor. On dolazi iz Las Vegasa samo za ovu prigodu i vraća se izravno kući, a to ne bi napravili mnogi", dodao je Goran Ivanišević kojem će u subotu u Umagu biti odano još jedno priznanje za sve što je tijekom karijere učinio i što još uvijek čini kao promotor hrvatskog tenisa, tako što će ATP stadion u Stella Marisu biti preimenovan u stadion Gorana Ivaniševića.

Kao što je Goran najavio, poseban gost na ovom će spektaklu biti Juan Carlos Ferrero, nekadašnji prvi igrač svijeta koji je 2003. osvojio i Roland Garros, a 2010. i umaški turnir. Uoči meča, trojica teniskih velikana u subotu poslijepodne, od 16.30 sati, družit će se s djecom. Do 24. srpnja, kada se igra finale umaškog ATP turnira, očekuje se da će kroz kompleks teniskog centra u Stella Marisu proći oko 100.000 tisuća posjetitelja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider