Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Obračun u Gružu

Hrvatska na domaćem terenu nestrpljivo iščekuje Slovačku

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nestrpljivo iščekuje reprezentaciju Slovačke na uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na gostovanju u Novakyma Hrvatska je odradila odličan posao i na prvoj kvalifikacijskoj utakmici uvjerljivo svladala Slovačku rezultatom 16:8, te uvelike olakšala uzvrat koji nas na bazenu u Gružu u Dubrovniku očekuje u subotu, 01. ožujka u 18 sati.

"Mislim da smo prvu utakmicu odigrali odlično te još na gostovanju u Slovačkoj praktički riješili pitanje prolaska na Europsko prvenstvo. Uzvratnu utakmicu ipak nećemo olako shvatiti te ćemo joj kao i svakoj drugoj pristupiti s oprezom i profesionalnošću", izjavio je izbronik Ivica Tucak.

Uzvratni susret sa Slovačkom hrvatskoj će reprezentaciji uz prolaz na Europsko prvenstvo omogućiti i dobru pripremu za susrete s Grčkom i Mađarskom koji ih uskoro očekuju u FINA Svjetskoj ligi.

"Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu iako smo u Slovačkoj pokazali da smo vrlo kvalitetna i dobra ekipa. Veselim se podršci domaće publike uz koju će bez sumnje biti ljepše igrati i lakše se plasirati na Europsko prvenstvo", izjavio je vratar Marko Bijač.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u uzvratnoj utakmici protiv Slovačke igrat će golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Ando Bušlje, Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Maro Joković, Anđelo Šetka, Ante Visković, Paulo Obradović, Petar Muslim i Luka Bukić.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Slovačka mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna te uz predočenje pokaza javnog poduzeća Libertas po cijeni od 10 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na bazenu u Gružu sat vremena prije početka utakmice. Godišnje karte za utakmice VK Jug CO važeće su i za ovu utakmicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider