Tenis
SPORTOVI
Tenis
Incident u Švicarskoj

Hingis sve šokirala: Uz pomoć majke pretukla i opljačkala supruga!?

Nekadašnja najbolja svjetska tenisačica, Švicarka Martina Hingis (32), osumnjičena je za obiteljsko nasilje. Njezin suprug Thibault Hutin tvrdi da ga je pretukla i to uz pomoć majke i majčina partnera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hutin je već ranije javno optuživao suprugu da ga je prevarila s većim brojem muškaraca, ali joj je unatoč tome neko vrijeme opraštao nevjere. U zadnje je vrijeme bračni par živio odvojeno, a ovaj se tjedan u njihovom zajedničkom stanu dogodio krajnje bizaran incident koji je djelomično potvrdila i švicarska policija.

''U ponedjeljak navečer smo pozvani na intervenciju. Suprug je prijavio ozbiljan problem u obiteljskom domu zbog čega smo izašli na teren kako bismo riješili situaciju'', kazao je glasnogovornik ženevske policije.

Hutin je ispričao svoju verziju priče za švicarski dnevnik Blick.

''U ponedjeljak navečer sam bio u našem zajedničkom stanu kad su se pojavile Martina, njezina majka Melanie Molitor i majčin partner Silvio. Uskoro su me počele tući, a kako mi moj odgoj nalaže da ne udaram žene, nisam im uzvraćao. Nakon toga me i Silvio pogodio DVD uređajem. Kad su otišli, shvatio sam da su mi uzeli putovnicu i kreditne kartice. Odmah nakon toga sam pozvao policiju'', opisao je Hutin koji ima 30 dana za odluku hoće li tužiti navodne napadače.

Hingis se zasad nije oglasila kako bi iznijela svoju verziju događaja… (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider