Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ode Nole na skijanje

Đoković trebao glumiti automehaničara: Glumim samog sebe, ali...

Premijera filma "Plaćenici 2", u kojem se pojavljuje i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, bit će 17. kolovoza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Pojavit ću se u četrdesetak sekundi filma. Trebao sam glumiti mehaničara, ali kad sam došao na snimanje, promijenili su mi ulogu. Glumim sebe, ali ne smijem otkriti detalje", kazao je Đoković, koji želi upoznati najboljeg skijaša svijeta Ivicu Kostelića.

Srpski tenisač Novak Đoković početkom je ovog tjedna proglašen i za najboljeg sportaša na svijetu, te je u Londonu, u žestokoj konkurenciji, primio "sportskog Oscara", nagradu Laureus.

Nastavak je to priznanja koje dobiva trenutačno najbolji svjetski tenisač koji je krajem siječnja osvojio Australian Open, svoj već peti Grand Slam turnir u povijesti. Inače, sam je izjavio da mu je u Londonu najveća čast bila družiti se s nekadašnjim skijaškim asom iz Italije Albertom Tombom, jer...

''Pa, skijanje je moja najveća strast. Za mene je skijanje najbolji sport i uvijek će mi ostati velika žal što se nikada nisam, niti neću, natjecati u skijanju'', rekao je Đoković.

>> Gips za Novu TV: Tenis mogu igrati svi, a skijanje je i Đokoviću bilo 'komplikovano'

Inače, za najboljeg svjetskog tenisača sada slijedi odmor (neće nastupiti u Davis Cupu za srpsku reprezentaciju), a kratki predah će iskoristiti za:

''Idem na Kopaonik skijati. To će biti divota.''

Ova se vijest čini kao naručena nakon izjava Ante Kostelića za Novu TV o uspredbi tenisa i skijanja.
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati