Tenis
SPORTOVI
Tenis
Svaka im čast!

FOTO "Buenos Aires" u Areni: Ludo slavlje Maradone i Argentinaca

Velika teniska nacija dugo je čekala i dočekala osvajanje prestižnog natjecanja.

Kad je Ivo Karlović poslao lopticu u aut, Federico Delbonis se jednostavno srušio na pod od sreće i mogla je početi velika argentinska fešta u Areni Zagreb.

U petom finalu (gubili su 1981., 2006., 2008. i 2011.) Argentina je po prvi put uspjela osvojiti Davis Cup što je raspametilo kako njihovu reprezentaciju tako i tisuće navijača koji su ih pratili u Zagrebu ovog vikenda.

Dodatni impuls svima davao je legendarni Diego Maradona koji je zdušno bodrio Del Potra i Delbonisa, redovito se uključujući u navijanje argentinskih navijača koji su priredili pravu, nogometnu atmosferu u Zagrebu.

U društvu (dvostruko mlađe) djevojke Rocio Olivije Mali Zeleni je na trenutke zaboravljao da je u VIP sektorima, i on se prepustio transu koji je obuzeo njegove sunarodnjake.

U petom meču Argentinci su imali možda i najveću podršku tijekom protekla tri dana, zbog činjenice da je dobar dio hrvatskih navijača napustio dvoranu razočaran porazom Marina Čilića od Juana Martina del Potra.

Još u petak, prije nego su Čilić i Delbonis otvorili veliko finale, argentinski navijači plaćali su trodnevnu ulaznicu i po 3.000 kuna kod raznih preprodavača. Nakon svega viđenog i doživljenog, sigurni smo da ne žale ni najmanje. Dapače...

Jeste li razočarani porazom Hrvatske u finalu Davis Cupa?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider