Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sjajan meč

Ferrer pobijedio Nadala, u nedjelju brani naslov u Parizu

U finalu ATP turnira iz Masters serije 1000 u Parizu neće igrati dvojica najboljih svjetskih tenisača, Rafael Nadal i Novak Đoković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski tenisač je u finalu, poslije pobjede u tri seta protiv Rogera Federera, no u polufinalu je zapeo Nadal i to u španjolskom derbiju. David Ferrer, prošle godine najbolji na ovom dvoranskom turniru u Bercyju (u finalu je tada pobijedio Janowicza), je sa 6:3, 7:5 pobijedio Nadala. Bio je to njihov 25. međusobni meč i tek peta pobjeda Ferrera.

>> Federer namučio Đokovića, ali ostao daleko od slavlja

Apsolutno je takvo što zaslužio Ferrer koji je odlično odigrao cijeli meč, a nije skupo platio niti činjenicu da mu se ruka jedino zatresla u prvom trenutku kada je mogao potpuno slomiti prvog igrača na svijetu.

Naime, kod 6:3, 5:4 je Ferrer servirao za meč, ali je izgubio svoj servis, po prvi put u meču. Ferrerova reakcija nakon toga je bila sjajna. Odmah je opet, po treći put u meču, slomio Nadala na servisu i lakoćom drugi put odservirao za finale i pokušaj obrane naslova.

ATP Pariz, polufinale:

Ferrer (3) - Nadal (1) 6:3, 7:5

Đoković (2) - Federer (5) 4:6, 6:3, 6:3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider