Tenis
SPORTOVI
Tenis
'jako sam sretan'

Eurosport prati Marina Čilića na putu do obrane naslova na US Openu

Marin Čilić, najbolje rangirani hrvatski tenisač (9. na ATP listi) i prošlogodišnji osvajač US Opena, priprema obranu naslova na posljednjem Grand Slam turniru sezone u 2015. Eurosport i Eurosport Player od 31. kolovoza do 13. rujna u potpunosti i opširno prenose US Open UŽIVO...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon odličnog prijenosa French Opena s novim emisijama koje su vodile teniske ikone, osvajači ukupno 25 Grand Slam naslova, John McEnroe i Chris Evert, Eurosport putuje u New York s velikim ambicijama. Prijenos US Opena na Eurosportu i Eurosportu 2 bit će iscrpan uz simultane online TV usluge, Eurosport Player, pristup na više terena, rezultate uživo, najbolje video isječke i još mnogo toga. Igru će analizirati teniski stručnjaci Euros­porta, Mats Wilander, osvajač 7 Grand Slam naslova i Patrick Mouratoglou, trener Sere­ne Williams.

Marin Čilić je danas bio poseban gost na konferenciji za medije organizirane od strane Eurosporta i Discoverya. Marin je s novinarima podijelio svoja očekivanja vezana uz ovo­godišnji US Open, a s obožavateljima je izmjenjivao teniske udarce.

"Sretan sam što će ljubitelji tenisa diljem Europe moći gledati US Open, jer je Eurosport službeni nositelj prijenosa turnira koji počinje 31. kolovoza. Nadam se još jednom uspješnom nastupu u New Yorku i velikoj podršci svojih fanova u borbi za obranu naslova na US Openu! "

Victoria Davies, vršiteljica dužnosti Country Managera za jugoistočnu Europu, je izjavila:

"Eurosport ulaže velika sredstva kako bi osigurao "must-have" sadržaj koji uključuje lo­kalne sportaše kao i prijenose relevantnih međunarodnih natjecanja. U isto vrijeme, o­slanjajući se na naše jake svjetske brendove Discovery i Eurosport, ponosna sam što imamo mogućnost prikazati lokalne prvake kao globalne heroje. Osobno, kao velika lju­biteljica tenisa, jako sam uzbuđena i počašćena što sam imala priliku upoznati osvajača US Opena i najboljeg hrvatskog tenisača, Marina Čilića. Veselim se što ću ga gledati na Eurosportu, na putu do finala US Opena."

Eurosport kao vodeće pan-regionalno sportsko zabavno odredište s prijenosima uživo najboljih sportskih brandova, emitira i druga značajna međunarodna natjecanja u kojima se istaknuti hrvatski sportaši natječu na globalnoj razini.

 

Također, Međunarodni olimpijski odbor (MOO) je nedavno objavio kako je sva televizij­ska i multiplatformska prava na emitiranje u Europi za četiri Olimpijske igre od 2018. do 2024. dodijelio Discoveryju i Eurosportu. Taj globalni događaj predstavlja lokalne hero­je, a potpora Eurosporta je veliki dobitak za sve ljubitelje sporta i gledatelje. Olimpijske igre tako će moći pratiti više ljudi na više zaslona nego ikada prije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider