Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ovo morate vidjeti

Đoković i dečko od Šarapove počastili navijačice striptizom!

Najbolji tenisač današnjice Novak Đoković počastio je engleske navijače, koji su došli pogledati njegov ekshibicijski susret protiv Grigora Dimitrova, striptizom, a potom je na isto nagovorio i svog suparnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svega nekoliko dana prije početka trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona, na kojem će po prvi puta ove sezone zaigrati "velika četvorka" (Đoković, Murray, Federer i Nadal), Đoković je pokazao koliko je opušten uoči lova na drugi Grand Slam naslov u 2013. godini. U "prijateljskom" meču protiv Bugarina Dimitrova Đoković je za navijače u Stoke Parku izveo kratki striptiz.

Po završetku istoga je, uz pomoć navijača, nagovorio i Dimitrova da pokaže svoje "atribute", što je ovaj u konačnici i napravio. Zanimljivo, tijekom meča je Đoković imitirao nekolicinu igrača i igračica, među kojima se našla i Marija Šarapova, aktualna djevojka Grigora Dimitrova.

Đoković je slavio protiv Dimitrova s 5-7, 6-3, 10-6, te usputno zabavio razdraganu britansku publiku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider