Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nije želio 'priče'

Drama Novaka Đokovića: Neću igrati tenis jedno vrijeme…

Šesterostruki osvajač Grand Slam naslova Novak Đoković otkrio je nakon poraza u polufinalu ATP Masters 1000 turnira u Monte Carlu da je pred njim stanka zbog ozljede desnog ručnog zgloba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roger Federer odigrao je sjajan susret u polufinalu protiv Novaka Đokovića, slavio je sa 7-5, 6-2, no Đoković je cijeli susret igrao s nelagodom u desnom ručnom zglobu. Bol je prisutna već 10-ak dana, a zbog pogoršanja boli pred Đokovićem je stanka na neodređeno.

''Odmarat ću. Ne mogu igrati tenis jedno vrijeme. Koliko dugo, ne znam. Ne ovisi o meni više. Izbivat ću s terena sve dok u potpunosti ne zacijeli ruka. Tek ću se tada vratiti'', rekao je Đoković, pred kojim su nove detaljne pretrage.

''Dobra je vijest da mi nije potreba operacija. Doktori će me pregledati večeras, pa ponovno u nedjelju kada ću ići na snimanje (MRI). Čuo sam puno različitih teorija liječnika u posljednjih 10 dana i vjerujte mi ozljeda je komplicirana'', rekao je Đoković, koji, iako ga je ozljeda jako smetala, namjerno nije želio predati susret Federeru.

''Nisam želio da ljudi ne počnu ponovno pričati o mojim predajama i tako dalje. To je glavni razlog'', veli srbijanski tenisač, koji misli da zna glavni razlog ozljedi:

''Možda je tranzicija s tvrde na zemljanu podlogu bila prebrza za mene. Drugačije su to lopte, drugačija jačina udaraca... Možda sam pretjerao u količini treninga'', zaključio je Đoković.(TS)
 

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati