Tenis
SPORTOVI
Tenis
Marina čeka Federer

Čilić slavio preokretom, Gasquet bolji od Karlovića

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Marin Čilić pobijedili su u susretima 2. kola ATP turnira Rogers Cup u Torontu, dok je Ivo Karlović ispao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi hrvatski reket Marin Čilić imao je velikih problema u dvoboju s lucky loserom, Tunižaninom Malekom Jazirijem, kojeg je dobio s 4-6, 6-0, 7-6 (4) nakon dvosatne borbe. Čilić je izgubio prvi set protiv 103. igrača svijeta, drugi je dobio s 6-0, da bi u odlučujućem setu Tunižanin poveo s 4-2. Marin je ipak uspio nadoknaditi zaostatak i došao je do pobjede u tie-breaku.

Čilića, koji je postavljen kao 15. nositelj, u 3. kolu očekuje drugi nositelj Švicarac Roger Federer. Marin protiv Federera ima ne baš obećavajućih 0-4.

Ivo Karlović je izgubio od 12. nositelja Francuza Richarda Gasqueta u tri seta s 5-7, 7-6 (5), 6-3, a Div sa šalate je propustio veliku priliku za plasman u 3. kolo. Karlović je imao set i vodstvo od 5-2 u tie-breaku trećeg seta, da bi potom izgubio pet poena zaredom i dopustio Francuzu da se vrati u meč. Gasquet je u trećem setu napravio break, a Karlović to više nije mogao stići, pa je Gasquet došao do treće pobjede u četiri međusobna sraza s Ivom. Karloviću u ovom dvoboju nije pomoglo niti 27 as-servisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider