Tenis
SPORTOVI
Tenis
U petak u 12.00!

'Bilo je nevjerojatno naporno i stresno, ne bih nikome to poželio'

U ovotjednoj emisiji 'S gola na GOL.hr' gost je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić igra odličan tenis u posljednje vrijeme i to se osjeti na rezultatima. Serija odličnih nastupa u 2014. godini pomogla je Čiliću da se počne dizati na ATP ljestvici. U Indian Wellsu odradio je sjajan prvi set protiv Novaka Đokovića, međutim, u nastavku meča ipak nije uspio zadržati tu razinu, ali svejedno je bio zadovoljan s prikazanim.

SVE EMISIJE 'S GOLA NA GOL'

No, donedavno je Čilić imao velikih problema s doping aferom koja se na kraju pokazala lažnom. U emisiji 'S gola na GOL.hr' jedno od pitanja Saše Lugonjića odnosilo se upravo na taj period karijere.

Dosta smo pratili tebe i cijelu tvoju borbu prošle godine, doping slučaj, pauza i puno neizvjesnosti. Kako ti je bilo u tim trenucima?

''Veoma teško, jer imao sam treninge i nisam znao za što se pripremam. Kad ću ponovno početi, kad neću. Trenirao bi po sedam dana i onda bi nestalo motiva jer nisam znao hoću li igrati za mjesec, dva, tri ili više dana. Zbog psihičke pripremljenosti je bilo dosta teško. Kad ste ozlijeđeni, znate da vas čeka neki sistem rehabilitacije i kad ozdravite, vraćate se natrag. U ovom slučaju je bilo zbilja teško, jer sam bio u tom procesu koji je nevjerojatno naporan i stresan. Ne bih nikome poželio da prođe kroz takav period.''

Emisiju s 'S gola na GOL.hr' u kojoj gostuje Marin Čilić gledajte ovog petka od 12:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider