Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Tenis
Kobni Slovenci

ATP Zagreb: Karlović, Androić i Marcan oprostili se od igre parova

Nakon sjajne pobjede protiv Grigora Dimitrova u 1. kolu PBZ Zagreb Indoorsa, teniskog ATP turnira koji se ovog tjedna igra u Domu sportova, Ivo Karlović nije uspio isto ponoviti i u igri parova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karlović je zajedno s njemačkim partnerom Frankom Moserom poražen sa 7-6(7), 7-6(2) od alternativne kombinacije koju su sačinjavali Slovenac Aljaž Bedene i Čeh Jaroslav Pospišil.

Naime, Karlović i Moser trebali su u 1. kolu igrati protiv slovačko-talijanske kombinacije Martin Kližan i Andreas Seppi, ali je ista svoj nastup otkazala. Da "naša" kombinacija ne bi dobila slobodan prolaz u četvrtfinale pobrinuli su se Bedene i Pospišil, koji prvotno nisu ni trebali igrati u parskoj konkurenciji.

Da stvar bude gora slovensko-češka kombinacija izbacila je favorizirani par Karlović/Moser, koji je u konačnici, statistički gledano, ipak bio za nijansu lošiji.

Spomenimo i da se od turnira oprostio mladi hrvatski par Toni Androić i Dino Marcan, koji je nakon 65 minuta igre u tri seta poražen od drugih nositelja - Juliana Knowlea iz Austrije i Filipa Polašeka iz Slovačke. Bilo je 3-6, 6-1, 10-4 za austrijsko-slovačku kombinaciju. (TS) 

ATP Zagreb, parovi, 1. kolo:

Bedene/Pospišil - Karlović/Moser 7-6(7), 7-6(2)

Knowle/Marcan - Knowle/Polasek 3-6, 6-1, 10-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider