Tenis
SPORTOVI
Tenis
Druga kruna na zemlji

ATP München: Haas oteo naslov od Kohlschreibera

Njemački tenisač Tommy Haas pobjednik je teniskog ATP turnira u Münchenu, iz serije 250. U finalu ovog zemljanog turnira Haas je pobijedio sunarodnjaka Philippa Kohlschreibera 6-3, 7-6(3)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon jednog sata i 23 minute slavio je najbolji njemački tenisač i tako došao do četrnaeste ATP krune u karijeri (druge na zemljanoj podlozi). Kohlschreiber je, pak, ostao na četiri osvojena turnira.

Prije ovog finala ova su dvojica tenisača odigrala četiri međusobna meča (2-2) i to sva četiri na travnatoj podlozi. Inače, Kohlschreiber nije uspio obraniti titulu pobjednika od prošle godine u Münchenu.

Haas je kontrolirao situaciju tijekom skoro cijelog finala. Nakon lako osvojenog prvog seta, u kojem je samo Haas imao jednu break-priliku i iskoristio je, ujedno je i u drugom setu poveo 5-3.

No, tada se Kohlschreiber uspio vratiti. Jedini je break u meču napravio kod 5-4 kada je njegov suparnik servirao za meč. No, samo je nakratko Kohlschreiber produljio meč gdje je nešto kasnije, u tie-breaku, Haas vrlo lako slomio suparnika i taj dio meča dobio 7-3. (TS)

ATP München, finale:

Haas (3) - Kohlschreiber (4) 6-3, 7-6(3)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider