Tenis
SPORTOVI
Tenis
Laka pobjeda

ATP Finals: Očekivani finale, Nadal dočekao Đokovića

Kako se i očekivalo, u finalu ATP World Tour Finalsa u Londonu će igrati dvojica najboljih tenisača na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Srbin Novak Đoković...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Nadal u dva seta pobijedio Rogera Federera u prvom polufinalnom ogledu, Đoković se pobrinuo za izbacivanje drugog Švicarca. Sa 6-3, 6-3 Đoković je pobijedio Stanislasa Wawrinku koji je ove godine po prvi puta nastupao na završnom turniru godine.

Mogao je Đoković i lakše pobijediti Wawrinku budući je u baš svakom gemu drugog seta prijetio s breakom, no na kraju je napravio dva, onaj startni i kod 5-3 kada je švicarski tenisač servirao za ostanak u meču.

Inače, meč je počeo breakom Wawrinke, ali je u prednosti Švicarac uživao sasvim kratko. Đoković je preuzeo kontrolu igre u svoje ruke, te je dominantno ušetao u finale.

Tamo će Đoković braniti prošlogodišnji naslov, dok Nadal lovi premijerni na ovom završnom turniru.

Nadal u karijeri protiv Đokovića ima 22-16 u međusobnim omjerima, dok u aktualnoj 2013. godini, u kojoj se Španjolac vratio na prvo mjesto svjetske ljestvice, vodi 3-2. (TS) 

ATP Finals, polufinale:

Nadal (1) - Federer (6) 7-5, 6-3

Đoković (2) - Wawrinka (7) 6-3, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider