Tenis
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Tenis
Osvojio više poena, ali...

Ante Pavić propustio veliku priliku na startu Marseillea

Ante Pavić, 24-godišnji hrvatski tenisač, imao je veliku priliku upisati itekako vrijednu pobjedu na startu ATP turnira u Marseilleu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pavić je posljednjih dana uspješno apsolvirao kvalifikacije na ovom turniru, a u 1. kolu glavnog turnira je igrao protiv šestog nositelja, Francuza Edouarda Roger-Vasselina, inače 36. igrača na svijetu.

Imao je Pavić set, 5:4 u tie-breaku drugog seta i dva servisa. Imao je potom i brojne prilike u trećoj dionici, no na kraju je iskusni Francuz slavio 3:6, 7:6(5), 7:5. Jedan od ključnih trenutaka se dogodio u tie-breaku drugog seta kada je Pavić vodio 5:4 i imao je dva servisa za dobivanje meča. No, naprotiv, izgubio je iduća tri poena.

U trećem je setu Pavić propustio čak šest break-prilika, a u jedinom servis-gemu u kojem je imao probleme na kraju je Francuz napravio break. Dogodilo se to kod 5:5 poslije čega je Roger-Vasselin odservirao za pobjedu.

Meč je trajao dva sata i 12 minuta, a Pavić je na kraju osvojio i više poena u meču (110:104).

ATP Marseille, 1. kolo:

Roger-Vasselin (6) - A. Pavić 3:6, 7:6(5), 7:5

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider