Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Scolari bio frustriran

Zvijezda Brazila poručila navijačima što ih čeka na SP-u

Obrambeni nogometaš brazilske reprezentacije Dani Alves pozvao je svoje suigrače da ne dopuste da na predstojećem Svjetskom prvenstvu na njih utječu velika očekivanja domaćih navijača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem testu prije početka SP-a Brazil je teže od očekivanja pobijedio Srbiju s 1-0, a Mundijal će ''seleçao'' otvoriti u četvrtak u Sao Paulu dvobojem protiv Hrvatske. Navijači u petak protiv Srbije nisu pokazali previše razumijevanja prema svojim miljenicima. Na poluvrijeme, koje je završilo 0-0, ispratili su ih zvižducima.

''Ne smijemo se pouzdati samo u navijačku podršku. Navijači razmišljaju srcem, a ne glavom, a mi moramo koristiti svoje glave jer nas na SP-u čekaju teške utakmice. Zato moramo ostati mirni i ne razmišljati srcem jer je to vrlo komplicirano'', poručio je desni bek Barcelone.

Srpska obrana dobro se u petak nosila s Brazilcima, a izbornik peterostrukih svjetskih prvaka Luiz Felipe Scolari je bio frustriran manjkom kreativnosti svoje momčadi. Alves, međutim, smatra da je, dvoboj protiv Srba bio idealna priprema za SP.

''Bio je to za nas pozitivan test jer nas takvi suparnici čekaju i na SP-u. Suočit ćemo se s igračima koji znaju svoje pozicije na terenu i koji će igrati defenzivno. Morat ćemo biti strpljivi da pronađemo prostor između njih. Bit će nam kao protiv Srbije, možda i gore'', zaključio je Alves. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider