Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pranjić oprostio Franjiću

Sammir se borio s emocijama pa otkrio što očekuje protiv Brazila

Hrvatski reprezentativci bili su pod dojmom nakon utakmice s Australijom u Salvadoru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Eduardo i Sammir zbog nastupa u svojoj domovini, a Pranjić zbog nesretne ozljede koji je dobio u duelu s australskim Hrvatom Ivanom Franjićem.

'Žao mi je Pranjića, nisam ga htio ozlijediti. Hrvati su dobri dečki'

Brazilski mediji: Hrvatska nije impresionirala protiv Australije

"U prvi tren sam pomislio da je sve otišlo, bila je velika bol, ali postupno je popuštalo. Ja sam centrirao, on je uklizao, meni je ostala noga dolje... Dešava se to u nogometu, išao je Franjić na loptu", izjavio je Danijel Pranjić.

Do pobjedničkog zgoditka Jelavića, najbolju šansu za Hrvatsku imao je Eduardo da Silva: "Prvi put u životu igram u Brazilu kao profesionalan nogometaš, drago mi je da osjećam toplinu. Najvažnije je da smo mi pobijedili utakmicu, to je jako važno. Nadam se da ćemo biti još i bolji protiv Brazila", izjavio je Eduardo.

Posebno emotivno je utakmicu doživio Sammir, koji je rodom iz Bahije, brazilske pokrajine u kojoj se Vatreni pripremaju za Svjetsko prvenstvo: "Prvo iskustvo u životu, sretan sam što smo izabrali da budemo u Bahiji. Emocije su proradile kad sam vidio obitelj, prvi put sam igrao pred obitelji. Pokušavao sam se koncentrirati na utakmicu, ja sam zadovoljan, pogotovo kako sam trčao. Imamo još tjedan dana i daj Bože da odigramo bar remi u Sao Paulu", kazao je Sammir.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider