Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Informacije iz tabora

Velika vijest za Brazil uoči polufinala, uzbuna u nizozemskim redovima!

Neymar će predvoditi brazilsku nogometnu reprezentaciju u četvrtfinalnom ogledu Svjetskog prvenstva protiv Kolumbije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Brazila pretrpio je ozljede bedrenog mišića lijeve noge i desnog koljena u dvoboju osmine finala protiv Čilea, ali oporavit će se na vrijeme za utakmicu u petak.

''Osjećam se dobro. Oporavio sam se i ne osjećam više bol'', rekao je Neymar na press-konferenciji u srijedu.

Neymar i kolumbijski reprezentativac James Rodriguez međusobni su konkurenti za naslov najboljeg strijelca na Mundijalu. Neymar je dosad zabio 4, a Rodriguez 5 golova.

''Nadam se da će njegova serija stati sada'', dodao je Barcelonin napadač koji je u srijedu bez problema odradio momčadski trening.

S druge strane, napadač nizozemske reprezentacije Robin van Persie napustio je današnji trening svoje momčadi sa zabandažiranim bedrenim mišićem lijeve noge.

Nizozemska u subotu u Salvadoru igra protiv Kostarike u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a u taboru "oranja" nadaju se da će na raspolaganju imati zdravog Van Persieja.

Ukoliko se na kraju Van Persie ipak pokaže nedovoljno spreman, zamijenit će ga Klaas-Jan Huntelaar, strijelac odlučujućeg jedanaesterca protiv Meksika.

Jučerašnji je momčadski trening "oranja" propustio Arjen Robben, trostruki strijelac na ovom turniru, ali njegov nastup protiv Kostarike ne bi smio doći u pitanje. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider