Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Löw pronašao zamjenu

I Nijemci šokirani uoči SP-a: Ozlijedio im se jedan od najboljih igrača!

Dogodio se najcrniji scenarij za sve navijače njemačke nogometne reprezentacije. Marco Reus propustit će predstojeće Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Napadač Borussije Dortmund ozlijedio se u petak u prijateljskoj utakmici protiv Armenije, te neće biti među putnicima za Brazil. Reus je zaradio napuknuće ligamenata iznad desnog stopala, za što je potrebno nekoliko tjedana rehabilitacije.

Umjesto napadača, izbornik Joachim Löw odlučio je u reprezentaciju pozvati braniča Shkodrana Mustafija, aktualnog igrača Sampdorije.

''Nije nam bila namjera zamijeniti Reusa, ali na toj poziciji imamo jako puno kvalitetnih igrača. Lukas Podolski, Andre Schürrle, Mario Götze, Thomas Müller, Mesut Özil, Julian Draxler i Toni Kroos. Svi mogu kvalitetno pokriti tu poziciju. Zato smo se odlučili za još jednog igrača u obrani'', rekao je Löw pa objasnio zašto Mustafi.

''Shkodran nas je impresionirao za vrijeme trening-kampa, fizički je spreman i imamo puno povjerenje u njegove sposobnosti. Osobno mi je jako žao Marca, jer sam uvjeren da bi u Brazilu bio jedan od naših ključnih igrača'', zaključio je razočarani izbornik "elfa".

Njemačka će Svjetsko prvenstvo u Brazilu otvoriti 16. lipnja utakmicom protiv Portugala, a u skupini G će joj suparnici još biti Gana i SAD. (TS)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider