Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mrtav-hladan

Evo što je Suarez rekao o incidentu o kojem bruji cijeli svijet

Urugvajski nogometaš Luis Suarez tvrdi da nije ugrizao talijanskog braniča Giorgija Chiellinija tijekom utakmice dviju reprezentacija u 3. kolu skupine D na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ga demantiraju televizijska snimka koja otkriva cijeli napad, te tragovi ugriza na Chiellinijevom ramenu, Suarez mrtav-hladan tvrdi da se nije dogodilo ništa neuobičajeno.

Luis Suarez opet ugriza: Pogledajte tragove zuba na ramenu Chiellinija!

''Takve se stvari događaju na terenu. Bio je to kontakt lica i ramena, ništa više od toga. Uostalom, i ja sam primio udarac u oko'', rekao je napadač Liverpoola urugvajskim medijima.

Najavu da bi Međunarodna nogometna reprezentacija (FIFA) mogla otvoriti disciplinski postupak protiv njega nakon uvida u izvještaj s utakmice, Suarez je prokomentirao sljedećim riječima:

''Ne znam ništa. Ako FIFA bude analizirala svaki slučaj pojedinačno, bit će komplicirano.''

A Suarezu je ovo, podsjećamo, treći ovakav slučaj. Kao član Ajaxa je 2010. ugrizao igrača PSV-a Otmana Bakkala, a lani je ostavio trag svojih zubi i na braniču Chelseaja Branislavu Ivanoviću. U Nizozemskoj je odslužio sedam, u Engleskoj deset utakmica suspenzije, a sada treba vidjeti hoće li ga FIFA imati hrabrosti kazniti uoči drugog kruga SP-a u koji se Urugvaj plasirao pobjedom protiv Italije (1-0). (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider