Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama na travnjaku

Scolari proživio trenutke istinske panike: Neymar nije osjećao noge!

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari otkrio je ove nedjelje da je proživio trenutke istinske panike kada je Camilo Zuniga startao na njegovog najboljeg igrača Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Zuniga je u 88. minuti četvrtfinalnog ogleda Svjetskog prvenstva između Brazila i Kolumbije koljenom u leđa udario Neymara, te mu oštetio treći lumbalni kralježak. Brazilskom je napadaču propisana stanka od 4 do 6 tjedana, no u prvi se trenutak ozljeda činila puno težom.

"Sjećam se da je Marcelo došao do Neymara i pitao ga kako je, a ovaj mu je odgovorio da ne osjeća noge. Marcelo je odmah pozvao liječnike, ali oni nisu smjeli ući jer sudac nije dozvoljavao. Nastala je velika panika i konfuzija", rekao je Scolari, pa nastavio:

"Bio je to veliki šok. Vidjeti Neymara na nosilima kako ga odvoze do helikoptera, dok on istovremeno plače. Bila je to katastrofa", prisjetio se Scolari, koji je svjestan da je ostao bez talismana svoje reprezentacije.

"Neymar je igrač koji stvara razliku na travnjaku i bio nam je ključan igrač. Izgubili smo igrača kojeg nismo nikako željeli izgubiti i to baš pred polufinale i finale", veli brazilski izbornik, koji je potom otkrio da će Neymar ipak biti s reprezentacijom za vrijeme utakmica.

"Bit će s nama, da. Ili na klupi za rezervne igrače ili na tribinama. Sam je to tražio, mi smo uputili FIFA-i zahtjev da bude s ostatkom igrača, pa ćemo vidjeti", zaključio je Scolari.

Recimo i da je brazilski liječnik Jose Luiz Runco otkrio da ozljeda kralježnice neće ostaviti nikakvih posljedica kada je Neymarova karijera u pitanju. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider