Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Još dva koraka'

Scolari likuje i upozorava: Svi smo znali da će to biti lov na Neymara!

Brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari izrazio je oduševljenje načinom na koji su njegovi nogometaši pobijedili Kolumbiju (2-1) i izborili polufinale Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Seleçao'' je slavio pogocima svojih stopera Thiaga Silve i Davida Luiza, a poraz Kolumbije je u 80. minuti golom s bijele točke ublažio James Rodriguez. U utorak Brazilce u polufinalu čeka Njemačka koja je nešto ranije svladala Francusku s 1-0.

FOTO Brazil u šoku: 'Selecao' na Njemačku bez Neymara!

Brazil u kojem stoperi kolo vode: Luiz i Silva odveli domaćina u polufinale!

Uoči utakmice protiv Kolumbije Scolari je bio bijesan na brazilske medije zbog silnih kritika na račun igre njegove momčadi, tako da je nakon pobjede likovao.

"Nitko nije vjerovao u nas. Moji igrači imaju znanje i igraju s velikom predanošću. Sada je pred nama još jedna teška utakmica na putu do finala."

"Nismo imali nikakvih problema s umorom nakon utakmice protiv Čilea. Moji su se igrači u potpunosti oporavili što ste mogli vidjeti u prvom poluvremenu. Gol koji smo primili je posljedica toga što smo prepustili posjed lopte suparniku. Uhvaćeni smo na trenutak izvan ritma, ali na koncu smo ostvarili što smo željeli. Ostala su nam još dva koraka do cilja, ali možemo ih napraviti", istaknuo je Scolari.

Osvrnuo se potom i na ozljedu svoga prvog strijelca Neymara koji neće moći igrati do kraja SP-a zbog ozljede kralješka koju je zadobio u duelu s Juanom Camilom Zuñigom.

"Svi smo znali da će to biti lov na Neymara. No, mislim da prekršaj nije bio namjeran, mislim da je Zuñiga išao na loptu. Sada više nema smisla pričati o tome." (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider