Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bio sam ushićen'

Podolski: Idemo po naslov za Schumachera!

U svojoj otvarajućoj utakmici G-skupine Svjetskog nogometnog prvenstva njemačka reprezentacija uvjerljivo je svladala Portugal (4:0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo nekoliko sati prije toga stigla je vijest da se velikan automobilističkog sporta Michael Schumacher probudio iz kome. Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, podsjetimo, u prosincu prošle godine doživio je tešku nesreću na skijanju nakon čega je hospitaliziran. Vijest o njegovom buđenju svijet je dugo i nestrpljivo iščekivao, a nakon mjeseci i mjeseci šutnje i obeshrabrujućih vijesti, napokon ju je i dočekao. Pred vozačkim asom dug je put oporavka pa želje za potpunim ozdravljenjem stižu sa svih strana.

Jedna od njih stigla je iz Brazila od njegovih sunarodnjaka. Lukas Podolski, koji je protiv Portugala na teren stupio u 82. minuti, izjavio je da je Nijemce podigla vijest o Schumacheru:

"Svima nam je važno bilo čuti da je napustio bolnicu. Njegovo se stanje poboljšava i to su uistinu dobre novosti. Kada čujete vijest o prijatelju, ona vam uvijek pomogne, podigne vas, a ja sam bio ushićen kada sam čuo ovu."

"On je sjajan momak, također i zaluđen nogometom. Možda je gledao utakmicu ili znao rezultat. Da, osvojimo li naslov, bit će to za dobrog prijatelja, kao i za nas same."

Pogledaj tablicu i raspored
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider