Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlika u odnosu na...

Niko Kovač prvi put u Brazilu zatvorio trening: Evo i zašto

Reporter Nove TV Željko Vela izvijestio je iz Brazila o pripremama hrvatske reprezentacije uoči utakmice Brazil - Hrvatska.

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

Utorak se razlikovao od prethodnih dana u kampu po tome što je održan jedini potpuno zatvoreni trening od početka priprema, bez onih uobičajenih 15 minuta otvorenih za medije, a to znači da je Niko Kovač radio sa svojim momcima jedinu stvar koju još nije trenirao od početka ovih priprema, a to su - prekidi.

Kad to uvježbavate onda ne želite da vas zbilja itko vidi i trebate potpunu izolaciju, na čemu je, javlja reporter Nove TV Željko Vela, inzistirao izbornik.

Na press konferenciji glavnu je riječ imao naš najbolji igrač Luka Modrić, koji je brazilskoj kolegiciji poručio kako se ne boji da je s dugom kosom otišla i moć na terenu. Modrić je rekao kako je ovoj reprezentaciji sreća dosta toga uzela na EP-ima 2008. i 2012.

Novinare iz Brazila zanimalo je hoće li Eduardo slaviti Brazilu, a on je diplomatski odgovorio kako nije važno tko će zabiti, ističući da se približava velikom i važnom danu. Što se tiče Rakitića, bez obzira što su se svi raspisali kako je potpisao za Barcelonu, ovdje od njema nema ni riječi o transferu, što je i logično jer bi takva vijest zasigurno poremetila koncentraciju u pripremi za Brazil.

Ako je suditi prema odabiru brazilske kornjače Cabecao, Hrvatska će izgubiti: "Ja ću prenijeti izborniku rezultat ovog testa, zgodno su to domaćini organizirali. Mislim da je bilo par nepravednih situacija ovdje, plastična riba s naše strane, mlaz vode s brazilske strane, tako da mislim da ćemo na utakmici imati malo bolje uvjete za izvući bolji rezultat nego ovdje", izrazio je nadu glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

"Nismo ništa namještali, ovo je samo igra. Cilj nam je skrenuti pozornost na drastično smanjenje broja glavatih želvi u oceanu. Nemojte plakati, molim vas", demantirala ga je Luena iz Tamar Parka.

Vidjet ćemo je li čuveni Cabecao pogodio taj ishod. Nadamo se da nije baš nekakav prognozer...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider