Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna priča

Nijemci tvrde: Javljeno nam je da će Hrvatska pobijediti Kamerun 4:0!

Njemački list Spiegel piše kako im je poznati član kladioničarske mafije Wilson Raj Perumal javio točan rezultat utakmice Hrvatska – Kamerun.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nijemci kuhaju veliki skandal. Pisanje Der Spiegela neće moći ignorirati FIFA, jer ako je točno to što tvrdi njemački list, na pomolu je skandal svjetskih razmjera. Jedan od najutjecajnijih njemačkih tjednika tvrdi kako im je nekoliko sati uoči utakmice Hrvatska – Kamerun javljeno kako će rezultat biti 4:0 za Hrvate, a Kamerunci će u prvih 45 minuta ostati s igračem manje.

I tako je i bilo. Der Speigel piše kako im je točan rasplat utakmice dojavio Wilson Raj Perumal. Radi se o Singapurcu poznatom kao možda i najpoznatijem članu tzv. kladioničarske amfije. Nekoliko je puta bio osuđivan zbog namještanja, što mu daje itekakav kredibilitet u ovom slučaju.

Kao što smo pisali i ranije, kod informacije kako je ova utakmica pod posebnim povećalom FIFA-e, hrvatski nogometaši s ovime nemaju veze. Spiegel odnosno Wilson Raj Perumal govore o sedam kamerunskih igrača koji su sve 'namjestili'.

Međusobna tučnjava na terenu i onaj potpuno sulud napad laktom na Mandžukića, natjerali su mnoge da posumnjaju u Kamerunce, kao i veliku svađu sa savezom okom isplata premija. Mnogima je čudno što je Alex Song išao Mandžu pogoditi laktom u leđa (?!), a znao je da će suci na SP-u posebno oštro kažnjavati korištenje lakta 'kao oružja'.

Možda će i ova priča Spiegela natjerati FIFA-u da dublje zakopa u cijelu stvar. Nadamo se samo da jedan Spiegel ovako nešto ne bi izmislio…

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider