Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Među kandidatima i on

FIFA se RUGA s Hrvatskom? Japanac Nishimura u igri za finale SP-a!

Međunarodna nogometna federacija FIFA objavila je popis s 15 sudačkih kandidata za finale svjetskog prvenstva u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finale je na rasporedu 13. srpnja u Rio de Janeiru, a među kandidatima se nalazi i japanski sudac Yuichi Nishimura koji je Brazilu poklonio jedanaesterac na otvaranju Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Nakon što ga je FIFA uvrstila među kandidate za dijeljenje pravde na najvećoj utakmici u svjetskom nogometu, možemo se samo zapitati

Od europskih sudaca u igri za finale je i Englez Howard Webb koji je vodio finalni ogled na posljednjem SP-u u Južnoj Africi između Španjolske i Nizozemske. Osim Webba kandidati su i Turčin Cuneyt Cakir, Šveđanin Jonas Eriksson, Portugalac Pedro Proenca, Talijan Nicola Rizzoli i Španjolac Carlos Velasco.

Aziju će predstavljati Uzbekistanac Ravšan Irmatov i Nishimura, iz Afrike kandidati za finale su Noumandiez Doue iz Obale Bjelokosti i Alžirac Damel Haimudi, iz zone CONCACAF Amerikanac Mark Geiger i Meksikanac Marco Rodriguez, a iz Južne Amerike Čileanac Enrique Osses, Brazilac Sandro Ricci i Ekvadorac Carlos Vera.

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider