Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'Specijalno' mišljenje

Nakon utakmice o kojoj priča cijeli svijet, javio se i ON

Jose Mourinho smatra da je nepošteno posebno izdvojiti Davida Luiza kao glavnog krivca za teški 7-1 poraz Brazila od Njemačke u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U odsustvu suspendiranog kapetana Thiaga Silve, David Luiz je preuzeo kapetansku traku i uz Dantea je bio u središnjici šuplje brazilske obrane koja je puštala na sve strane. Njemačka je "seleçao" bušila prema želji, a Luiz je poput cijele brazilske reprezentacije igrao vrlo loše, iako su ga neki mediji posebno izdvojili kao glavnog krivca za blamažu.

Od Brazila ostali samo 'dugmići': Lako im je bilo s Ronaldom i Ronaldinhom...

Zanimljivo je kako je u Luizovu obranu stao Jose Mourinho, njegov donedavni menadžer u Chelseaju koji ga je spremno ljetos prodao PSG-u za 50 milijuna funti.

''Mislim da nije pošteno izdvojiti igrača od momčadi jer je cijela momčad bila zaista loša. David je griješio? Da, je. Ali i Dante je griješio, kao i Marcelo i Fernandinho. Momčad kao momčad je griješila, pa mislim da nije pošteno'', komentirao je Jose Mourinho za Yahoo Sports.

''Mislim da nam ih je svima žao. Zato što je ovo povijesni trenutak koji će se pamtiti. Isto kao trenutak kada je Brazil izgubio finale SP-a od Urugvaja u Americi, što zna i moj 14-godišnji sin. Za 50 godina naša će djeca znati da je Brazil kod kuće izgubio od Njemačke s 1-7. S mojeg stajališta, profesionalnog stajališta, to je srcedrapajuće i zaista mi ih je žao – dodao je portugalski strateg.''(TS)

Je li za vas poraz Brazila od Njemačke 7:1 najveći u povijesti?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider