Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslao fotku...

Messi nije mogao slaviti sa suigračima: 'Ovo je ludo!'

Leo Messi stigao je do finala Svjetskog prvenstva, no nakon utakmice morao je pričekati sa slavljem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su bili skeptični prema Argentini uoči Svjetskog prvenstva, ali eto ih u finalu. Predvodi ih sjajni Leo Messi, ali i obrana koja još nije primila pogodak u nokaut fazi. Upravo je slaba obrana bila na udaru uoči Mundijala, no zasad su primili golove tek od BiH i Nigerije.

Je li opet želio ispasti najpametniji: Ako je bio 'Van Geenial', što je sada?

VIDEO Argentinski junak imao tajno oružje – šalabahter!

VIDEO Suze malog Luke obišle svijet: Tata je ispao sa SP-a

Jasno, ključni čovjek je Leo Messi koji je na pragu da dostigne Diega Maradonu odnosno odvede Argentinu na krov svijeta, kao što je to učinio s Barcelonom.

No, Messi nakon sretnog prolaza Nizozemske u polufinalu nije mogao slaviti sa suigračima u svlačionici. Izabran je za rutinsku doping kontrolu.

''Morao sam na doping kontrolu i ne mogu slaviti u svlačionici. Ponosan sam što sam dio ove ekipe. Kakva utakmica! Ovo je ludo! Mi smo u finalu! Šaljem zagrljaje svima u Argentini'', poručio je Leo Messi putem Instagrama na kojem je objavio fotografiju nakon utakmice.

'Ovu pobjedu posvećujem Jorgeu "Topo" Lopezu. Prijatelju, ovo je za tebe! Moje misli su s njegovom obitelji", napisao je Messi, koji je navodno bio vrlo blizak prijatelj s nesretno preminulim novinarom.

Argentina će u nedjelju protiv Njemačke loviti svoj treći naslov svjetskog prvaka. Posljednji put kada su ove dvije reprezentacije igrale u finalu, 1990. godine, naslov je uzela Njemačka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider