Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko razočarenje

Mediji u BiH osuli oštru paljbu po sucu, ali i kritizirali igrače i Sušića

Mediji u Bosni i Hercegovini osuli su oštru paljbu na novozelandskog suca Petera O'Learya, jer je poništen čisti pogodak Edina Džeke u 21. minuti, ali su kritizirali i igrače te izbornika Safera Sušića, tvrdeći da su Nigerijci ipak bili bolji sastav...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Što smo izgubili od Nigerije, krivci su novozelandski sudac, koji je poništio čisti gol Edina Džeke, a kojim bismo poveli sa 1-0, naše prve zvijezde, na čelu s Emirom Spahićem, koje nisu odigrale apsolutno ništa, a vjerojatno i selektor Safet Sušić. I, svakako, ruku na srce, fizički i tehnički nadmoćniji Nigerijci", navodi Dnevni Avaz.

Ogorčeni Džeko najoštriji u kritikama: Evo što je rekao nakon ispadanja BiH

BiH u suzama: Loša igra i sudac izbacili Zmajeve sa SP-a!

Avaz dodaje da je nažalost mundijalska bajka nogometne reprezentacije BiH završila, a nakon poraza od Argentine (1-2), a sinoć i od Nigerije (0-1), ostalo je još samo pokušati popraviti dojam, i u posljednjem kolu protiv Irana 'časno se oprostiti, ako to bude moguće nakon dva poraza'.

Oslobođenje također ističe da je nepravedno poništen čist pogodak Edina Džeke u prvom poluvremenu, te dodaje da su zakazali mnogi reprezentativci koje je stigao umor u završnih pola sata.

"Nigerija je trkački ubila BiH, što se pokazalo ključnim u porazu, kojim su Zmajevi ostali bez šanse da se plasiraju u osminu finala", piše Oslobođenje.

Portal Klix je pak otišao najdalje koji je naveo da je BiH ispala od 'novozelandskog ribara'. "Eto, to je čovjek koji nam je umjesto pravde dosudio tugu. Nadamo se da će FIFA konačno uvidjeti užas u koji baca svjetski nogomet dopuštajući da ljudi poput Petera O'Learyja dijele pravdu", naveo je Klix.

Mediji izvješćuju i kako je u više gradova tijekom jučerašnjeg dana rasla navijačka groznica, no da je euforija naglo splasnula i nastupilo je razočarenje nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Za razliku od ranijih susreta reprezentacija BiH i Hrvatske u Brazilu, kada su se dogodili manji nacionalno obojeni izgredi, tijekom protekle noći nisu zabilježeni slični slučajevi.

(Hina)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider