Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
'Moj projekt nije uspio'

Prandelli ponudio ostavku nakon poraza od Urugvaja

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli ponudio je ostavku nakon ispadanja 'Azzurra' u prvom krugu natjecanja na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Italija je stigla u Brazil kao jedan od favorita, no bivši četverostruki svjetski prvaci vraćaju se kući nakon samo tri odigrane utakmice.

"Moj projekt nije uspio i moram preuzeti odgovornost. Zbog toga sam u razgovoru s predsjednikom saveza ponudio ostavku," kazao je Prandelli.

Predsjednik nogometnog saveza Giancarlo Abete najavio je kako će pokušati odgovoriti Prandellija od nauma da napusti kormilo nacionalne vrste.

"Nadam se kako će se Prandelli predomisliti. Kada se vratimo u domovinu sazvat ću Izvršni odbor na kojem ćemo sve raspraviti," poručio je Abete.

Italija je otvorila World Cup pobjedom protiv Engleske 2-1, no potom je neočekivano izgubila od Kostarike 0-1. U ključnom susretu za plasman u osminu finala Italija je izgubila od Urugvaja 0-1. 'Azzurri' su ispali u skupini i na posljednjem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. (Hina)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider