Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obećanje je palo

Ipak se ispričao Chielliniju: Vjerujete li ovom obećanju Luisa Suareza?

Kontroverzni napadač Liverpoola i urugvajske nogometne reprezentacije Luis Suarez pismeno se ispričao Giorgiju Chielliniju zbog incidenta koji mu je donio najveću kaznu u povijesti svjetskih prvenstava...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je dakako o četveromjesečnoj suspenziji na klupskoj razini i devet utakmica zabrane nastupa za urugvajsku reprezentaciju zbog griženja za rame Chiellinija u međusobnom ogledu između Urugvaja i Italije.

To bi bila svjetska senzacija: Klub s Kosova poslao ponudu za Suareza! 

"Nakon nekoliko dana provedenih kod kuće s obitelji imao sam priliku vratiti mirnoću i osvrnuti se na stvarnost onoga što se dogodilo u utakmici između Italije i Urugvaja 24. lipnja 2014. Neovisno o kontradiktornim objavama koje su isplivale posljednjih dana, koje su sve bile bez namjere u upletanje u dobru izvedbu moje reprezentacije, istina je da je moj kolega Giorgio Chiellini pretrpio fizičke posljedice ugriza u sudaru sa mnom. Zbog toga duboko žalim zbog onog što se dogodilo, ispričavam se Giorgiju Chielliniju i cijeloj nogometnoj obitelji i zavjetujem se javnosti da neće više nikad biti sličnog incidenta", poručio je Luis Suarez putem Twittera.

Podsjećamo, prve Suarezove reakcije nakon incidenta nisu bile pokajničke i on je tvrdio da se sudario sa Chiellinijem, te da ga nije ugrizao.

Giorgio Chiellini je također putem Twittera odmah prokomentirao Suarezovu ispriku: "Luis, sve ti je oprošteno, nadam se da će FIFA umanjiti tvoju kaznu."

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider