Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bili bi svi zadovoljni

To bi bila svjetska senzacija: Klub s Kosova poslao ponudu za Suareza!

Osramoćenom urugvajskom napadaču Liverpoola Luisu Suarezu ukazala se mogućnost da senzacionalno zaobiđe kaznu koju mu je izrekla FIFA...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, kosovski prvoligaški klub Hajvalia nudi mu kratkoročni ugovor, a Suarez bi uistinu i imao pravo nastupa za njih. Razlog? Kosovo još nije članica FIFA-e, pa tako ne izrečene sankcije krovne svjetske nogometne organizacije kod njih ne vrijede.

Dakle, tako ne bi vrijedila FIFA-ina četveromjesečna zabrana igranja na klupskoj razini. Međutim, da bi opet zaigrao nogomet Suarez bi se trebao znatno žrtvovati i pristati na za njega u najmanju ruku skromna primanja.

"Kako mi još nismo članica FIFA-e, mislim da može igrati na Kosovu. Stoga smo poslali ponudu Liverpoolu. To je maksimum koji možemo ponuditi. Ponudili smo 30.000 eura i plaću od 1500 eura svaki mjesec. To možda njemu zvuči smiješno, ali to je sve što možemo napraviti. Ako je voljan doći i igrati za nas, dobrodošao je. Kako mi nismo članica FIFA-e za njega bi to bilo idealno", rekao je Hajvalijin direktor Xhavit Pacolli za kosovski dnevnik Sport Plus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider