Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika gesta

'Gospodin' Chiellini: Kazna za Suareza je pretjerana!

Posljednja žrtva Luisa Suareza Giorgio Chiellini na neki je način stao u obranu svog napadača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

FIFA je žestoko kaznila Luisa Suareza nakon što je ugrizao Giorgija Chiellinija na utakmici Urugvaj – Italija. Suarez je opravdano potjeran sa SP-a, a nogometom se neće smijeti baviti čak četiri mjeseca.

Nakon prvotne bure, koju su najviše potencirali engleski mediji, polako se javljaju oni koji smatraju kako je kazna FIFA-e ipak bila prežestoka.

Maradona napao FIFA-u zbog kazne Suarezu: To su mafijaška posla!

Evo kako će Barcelona iskoristiti Suarezovu kaznu

U njegovu je obranu stao Diego Maradona koji je FIFA-in potez proglasio 'mafijaškim', a onda se javio i sam Giorgio Chiellini.

''Ne osjećam nikakvu ljutnju niti želim osvetu zbog incidenta koji se dogodio na terenu. U meni postoji samo bijes i razočaranje zbog ishoda utakmice'', poručio je u svojoj izjavi Giorgio Chiellini.

''U ovom trenutku moje su misli uz Luisa i njegovu obitelj jer će suočiti s vrlo teškim razdobljem. Mislim da je kazna pretjerana. Nadam se da će mu biti dopušteno, u najmanju ruku, da bude uz klub'', poručio je Chiellini.

FIFA-ina kazna zabrane rada u nogometu na četiri mjeseca uključuje i treniranje i boravak u Liverpoolu.

No, zanimljivo je da Suareza brani Chiellini koji je u tom, ali i jednom prijašnjem obračunu, zabio lakat u oko Suareza koji zbog toga ima masnicu.

Je li FIFA dovoljno kaznila Luisa Suareza?

Ukupno glasova:


 

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider