Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokažite što znate

GOLmanija se nastavlja: Tisuće prognozirale prvaka, a sada slijede - rezultati!

GOLmanija ulazi u svoju sljedeću fazu – pogađanje rezultata utakmica Svjetskog prvenstva!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U GOLmaniji i dalje možete testirati svoje nogometno znanje. U prvoj fazi ste pogađali prvoplasirane i drugoplasirane po skupinama te pobjednike u nokaut fazi sve do finala. Nekoliko tisuća čitatelja GOL.hr-a dalo je svoju prognozu.

Prognoziraj rezultate utakmica SP-a u GOLmaniji

Najviše vjerujete Brazilu čije je osvajanje naslova prvaka prognoziralo više od tisuću igrača (1120). Zanimljivo, na drugom je mjestu Hrvatska (663). Vrlo optimistično… Odmah iza je Njemačka (617), Argentina (427), pa tek onda svjetski prvak Španjolska (369). Finale Brazil – Španjolska prognoza je 660 igrača, a odmah iza je Brazil – Argentina sa 621.

Ovaj dio GOLmanije zaključava se uoči prve utakmice SP-a između Brazila i Hrvatske, a bit će zanimljivo vidjeti konačnu ljestvicu nakon prvenstva.

Kreće druga faza - pogađanje rezultata

Ne brinite, nećete morati čekati kraj SP-a jer već kreće druga faza GOLmanije u kojoj svaki dan pogađate ishode utakmica. Korisnik može unijeti predviđeni ishod utakmice na sam dan utakmice ili dan ranije, dok su utakmice ostalih dana Svjetskog prvenstva zaključane za unos (izuzetak je razdoblje prije Svjetskog prvenstva kada je otključan unos za utakmice prvog i drugog dana prvenstava).

Korisnik može unijeti rezultat utakmice do 5 minuta prije početka utakmice.

Nakon završetka utakmice, odnosno nakon što je stvarni ishod poznat, korisnik koji je unio svoju prognozu za tu utakmicu dobiva za istu određeni broj bodova. U pravilima proučite sustav bodovanja.

Za svaki dan Svjetskog prvenstva se generiraju dnevne ljestvice nakon završetka svih utakmica, a na kraju Svjetskog prvenstva se dobiva ukupna ljestvica natjecanja.

Zaigraj GOLmaniju odmah!

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider