Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolji ste od ovih cura?

Foodballerka: Gledajte Hrvatsku i Kamerun uz hostese GOL.hr-a!

Danas je veliki dan – Hrvatska repka opet igra! Foodballerka donosi prijenos željno iščekivane utakmice Hrvatske i Kameruna!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi tjedan Svjetskog prvenstva prošao je više nego zanimljivo! Sve utakmice pratile su se kod svake kućice na velikim ekranima na Strossmayerovom trgu. Uzbuđenje raste i organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje zabavnog sadržaja za sve posjetitelje i navijače!

Pozivamo sve navijače da nam se pridruže na Strossmayerovom trgu u Zagrebu.

Posjetitelji mogu odigrati GOLmaniju ili stolni nogomet protiv hostesa GOL.hr-a!

Svaka ugostiteljska kućica omogućava uz svoju ponudu ića i pića, gledanje utakmica na ekranima u intimnoj atmosferi tako da svaki posjetitelj i navijač može uživati u večerašnjoj utakmici Hrvatske i Kameruna koja počinje točno u ponoć.

Posjetitelje na Foodballerki od 19 sati čekaju dagnje na Kamerunski za zagrijavanje prije utakmice. Ovakvu poslasticu nikako se ne smije propustiti! Do početka utakmice posjetitelji će moći uživati u ritmovima DJ Žaca koji će se pobrinuti da atmosfera bude vatrena!

Za najmlađe posjetitelje na Strossmayerovom trgu organiziran je i Kids corner, gdje su stručne osobe zadužene za da najmlađi mogu uživati u trampolinu, stolnom nogometu, slikanju i oslikavanju lica u navijačkim motivima.

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider