Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oštre kritike

De Rossi nakon debakla: Trebaju nam pravi igrači, a ne likovi koji skupljaju sličice

Talijanska nogometna reprezentacija doživjela je debakl na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, nakon što se od natjecanja oprostila već u skupini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Italija je savršeno otvorila Svjetsko prvenstvo pobjedom protiv Engleske 2-1, no potom je upisala dva minimalna poraza od Kostarike i Urugvaja (1-0). I dok se poraz protiv Urugvaja još može tolerirati, gubitak bodova protiv Kostarike je jednostavno neoprostiv.

Vezni igrač Daniele De Rossi smatra da reprezentacija mora što prije zaboraviti ovaj debakl, ali da dalje mora krenuti pametnije. Pritom je oštro kritizirao napadača Marija Balotellija, jednog od glavnih krivaca za poraz protiv Kostarike.

''Postoji nekoliko razloga zbog kojih smo prošli ovako kako smo prošli. Vrućina i suđenje su neki od faktora, ali ovaj debakl trebamo što prije zaboraviti kako nam se slična stvar ne bi ponovila'', rekao je De Rossi, a potom se indirektno okrenuo Balotelliju.

''Moramo samo zapamtiti što je i gdje pošlo po zlu. Moramo krenuti dalje s pravim i odgovornim igračima. Ne trebaju nam Panini sličice i likovi koji ih skupljaju. Od takvih stvari reprezentacija nema nikakvu korist'', rekao je De Rossi talijanskim medijima.

Podsjetimo, Balotelli je uoči Svjetskog prvenstva na svom Twitter-profilu objavio fotografiju popunjenog Panini albuma, ali samo sa svojim sličicama! (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider