Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vi ste najbolji'

Dani Alves 'polupao lončiće': Luzeri i kreteni će se naslađivati!

Branič brazilske reprezentacije Dani Alves propustio je susrete četvrtfinala i polufinala, no dao je podršku suigračima i poručio da mogu biti ponosni što su članovi ove reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilci se jako teško nose s bilo kakvim porazom, a visoko stradavanje od 7-1 protiv Nijemaca nešto je što će teško preboljeti. Dani Alves dao je podršku suigračima i poručio im da se ne osvrću na komentare pojedinaca.

"Znam da će se puno luzera i kretena naslađivati ovim našim porazom, ali želim javno reći da sam ponosan što sam dio ove reprezentacije. Vi ste najbolji, vi ste sve ono što ti kreteni nikada neće biti jer nisu uspjeli u životu. Došli su teški dani, ali oni će samo pomoći da bolje naučimo cijeniti dobre dane."

Poručio je to Dani Alves putem svojeg službenog Instagram računa uz priloženu fotografiju svih suigrača iz reprezentacije. Iako Alves nije nastupio u posljednja dva susreta, Luiz Felipe Scolari naznačio je da bi trebao biti u početnoj postavi u susretu za treće mjesto.

Fernandinho: Ne znam kada ću ovo preboljeti, bol je prevelika  

Jedan od Brazilaca koji će ostati upisan u povijest kao sudionik polufinalnog stradanja u Belo Horizonteu, Fernandinho, ne vjeruje da će se tako brzo oporaviti od tog poraza.

Njemačka je na Estadiou Mineiraou nanijela povijesni poraz Brazilu od čak 7-1, a među onima koji su potpuno podbacili i bili među najgorima na terenu bio je veznjak Manchester Cityja Fernandinho. Fernandinho tvrdi da će ovaj poraz teško preboljeti.

"Nisam siguran koliko će mi trebati da pređem preko ovog, bol je prevelika. Ljudi su željeli naš dobar rezultat, pobjedu, naslov prvaka, ali smo izgubili u polufinalu i samo se možemo ispričati."

Fernandinho nema objašnjenje za ono što se dogodilo u prvom poluvremenu susreta u Belo Horizonteu.

"Prvo poluvrijeme bilo je nevjerojatno, dogodile su se stvari koje nitko nije mogao predvidjeti. Možemo cijeli život pokušavati objasniti što se dogodilo, ali nećemo uspjeti. Nikada nisam prošao kroz takvo što."

Brazil očekuje utakmica za treće mjesto protiv Nizozemske u Brasiliji i veznjak Manchester Cityja smatra kako je to iznimno važna utakmica na putu oporavka.

"Moramo napraviti sve da završimo kao treći. Najvažnije je da se psihološki oporavimo, moramo biti spremni za subotu i završiti Svjetsko prvenstvo najbolje što možemo." (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider