Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Argentinci slave Messija

Iranski izbornik udario po srpskom sucu: Evo što mu zamjera!

Carlos Queiroz, portugalski stručnjak koji od 2011. godine vodi reprezentaciju Irana, smatra da je srpski sudac Milorad Mažić bitno oštetio njegovu reprezentaciju pri porazu od Argentine 1-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Queiroz je uvjeren kako je sudac start Pabla Zabalete na Ashkana Dejagaha morao okvalificirati kao najstrožu kaznu.

Messi fantastično zabio za pobjedu Argentine u sudačkoj nadoknadi!

„Na kraju su dvije osobe odlučile pobjednika. Prva je sudac, a druga je Lionel Messi. Trebala nam je korektna odluka suca u onoj situaciji, ali je izostala. Stajao je četiri metra od igrača koji su bili u duelu, uvidio da je bio prekršaj, ali nije dosudio ništa“, kaže Queiroz.

Na kraju je Lionel Messi zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade i donio Argentincima nova tri boda i prolaz u osminu finala.

„Danas smo vidjeli što igrač Messijevih kvaliteta može napraviti. Bio je na visini zadatka kada je bilo najvažnije. Ja sam ponosan na svoje igrače zbog predstave koju su pokazali“, zaključio je Queiroz.

Sabella: Kada imaš Messija, sve je moguće

„Lionel Messi je igrač odluke. Kada imaš njega u sastavu, uvijek znaš da je sve moguće i da možeš dobiti utakmicu“, izjavio je Alejandro Sabella, izbornik argentinske reprezentacije.

Iranci su jalovim napadima Argentine odolijevali 90 minuta, ali im je Messi u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio sjajan pogodak i srušio snove.

„U prvom poluvremenu smo imali četiri ili pet šansi za postizanje pogotka, ali u nastavku je bilo komplicirano. Trebalo nam je stvarno puno da zabijemo taj gol“, izjavio je Sabella.

Messi je i na drugoj utakmici argentinske reprezentacije proglašen za najboljeg igrača utakmice, baš kao i protiv Bosne i Hercegovine, kada je također bio strijelac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider