Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Uništio snove o tituli'

Brazilski navijači 'našli' krivca: Čuva ga 10 policajaca!

Kolumbijski nogometaš Camilo Zuniga nalazi se pod policijskom zaštitom za vrijeme nekoliko dana odmora u Antioquiji, nakon što su na njegovu adresu stigle prijetnje smrću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Camilo Zuniga je, podsjetimo, teško ozlijedio Neymara u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Brazilu udarivši ga koljenom u leđa. Brazilac je zaradio ozljedu trećeg lumbalnog kralješka, te je za njega prvenstvo svijeta završeno. Iako se ispričao i rekao da nije imao namjeru ozlijediti napadača Barcelone, Zuniga je postao najomraženiji nogometaš u očima Brazilaca.

Na adresu Napolijeva stopera počele su stizati prijetnje smrću, te ga zbog istih trenutno 10 policajaca čuva za vrijeme godišnjeg odmora u Kolumbiji.

Lokalne vlasti izjavile su da se svaki reprezentativac nalazi pod policijskom zaštitom nakon povijesnog rezultata Kolumbije na Svjetskom prvenstvu, no i da su jedan od razloga tolike protekcije nad Zunigom prijeteća pisma koja je dobio u proteklih sedam dana.

Kolumbijska je vlada od talijanskih vlasti također zatražila da osigura zaštitu svom reprezentativcu, jer se i u Italiji navodno očekuju "napadi" na "čovjeka koji je uništio brazilske snove o naslovu prvaka svijeta".

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider