Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Dajte im odmah naslov'

Ćorluka žestoko udario po sucu i FIFA-i: Japanac ne zna engleski!

Vedran Ćorluka kritizirao je japanskog suca Yuichija Nishimuru koji je sudio utakmicu Brazil - Hrvatska na otvorenju Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

Nakon utakmice Brazil - Hrvatska bi najbolje bilo da Brazilcima odmah uruči pokal svijetskog prvaka, pa da mi svi ostali možemo doma, kazao je nakon poraza od Brazila u prvoj utakmici SP-a hrvatski branič Vedran Ćorluka.

Žestoke kritike FIFA-i: 'Hrvatska je bila sjajna, ovo je neoprostivo'

Lovren otkrio sramotu japanskog suca: Evo što je rekao o penalu

Ćorluka je jako teško prihvatio poraz kojem je "kumovao" dvojbeni kazneni udarac koji je za Brazilce u 70. minuti odsvirao japanski sudac Yuichi Nishimura.

"Ovo stvarno nema smisla, sada je jasno da nitko neće pobijediti Brazil na ovom natjecanju. Svi koji su gledali utakmicu vidjeli su da jedanaesterac nije postojao, a to je bio ključni trenutak utakmice. Lovren je dodirnuo Freda, ali ga nije povukao ili odgurnuo, a sudac je jedva dočekao svirati kazneni udarac", kazao je Ćorluka, koji je japanskom sucu zamjerio i na komunikaciji s igračima.

"Upravo je nevjerojatno da je on cijelo vrijeme s nama igračima komunicirao na japanskome. Meni je zapravo nepojmljivo da otvarajuću utakmicu prvenstva sudi čovjek koji ne govori engleski ili bilo koji drugi međunarodni jezik", kazao je Ćorluka.

Hrvatska 19. lipnja igra utakmicu 2. kola A skupine u Manausu protiv Kameruna, koji se danas u Natalu bori s Meksikom. (Hina)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider