Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obavijest iz hns-a

Ulaznice za finale Hrvatska – Francuska: Hoće li biti dodatnih karata za naše navijače?

HNS još nema konkretnih informacija o ulaznicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HNS je poslao prioćenje i obavijest za navijače oko ulaznica za utakmicu finala SP-a Hrvatska – Francuska.

''Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost o trenutnoj situaciji po pitanju ulaznica za finale FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.
Također, naglašavamo kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu.''

Hoće li Hrvatska postati svjetski prvak u nogometu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider