Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šok i nevjerica

Englezi u očaju: Tuzi engleskih nogometaša nije bilo kraja. Vatreni ih u potpunosti slomili!

Tuzi engleskih nogometaša nije bilo kraja nakon poraza od Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Galerija Englezi u očaju nakon poraza od Hrvatske (Foto: AFP) Englezi u očaju nakon poraza od Hrvatske (Foto: AFP) Englezi u očaju nakon poraza od Hrvatske (Foto: AFP) +7 Englezi u očaju nakon poraza od Hrvatske (Foto: AFP)

Engleska javnost vidjela je svoju reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva i prije utakmice protiv Hrvatske u polufinalu. Vidjeli su je kako donosi trofej prvaka svijeta "kući", ali to se neće dogoditi, jer je Hrvatska s 2:1 pobijedila Englesku i otišla u finale Mundijala u Rusiji!

Engleska je povela sjajnim pogotkom Trippiera u petoj minuti prvog poluvremena i imala je još nekoliko odličnih prilika da udvostruči vodstvo, ali na poluvremenu je otišla sa samo 1:0 u svlačionicu. U drugom poluvremenu i 30 minuta produžetka Hrvatska je u potpunosti nadigrala Engleze i poslala ih u borbu za treće mjesto, a nas u finale na Francuze.

Tuzi engleskih nogometaša, ali i navijača, nije bilo kraja nakon posljednjeg sučeva zvižduka, a to se najbolje vidi na fotografijama koje obilaze svijet.

Hoće li Hrvatska postati svjetski prvak u nogometu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider