Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hit među fotoreporterima

Srećom, one ne odlaze iz Rusije: Seksi Kolumbijke ''upale'' u naš dio ždrijeba na SP-u

Reprezentacija Kolumbije plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Galerija Kolumbijska navijačica (Foto: AFP) Kolumbijska navijačica (Foto: AFP) Kolumbijska navijačica (Foto: AFP) +7 Kolumbijska navijačica (Foto: AFP)

Kolumbija je prije četiri godine stigla do četvrtfinala Svjetskog prvenstva. No domaćin Brazil je ipak bio prejak za hit reprezentaciju koja se nakon dužeg izbivanja vratila na najveće nogometno natjecanje.

U Rusiji na putu da ponove taj uspjeh stoji Engleska. Kolumbija se kao prvoplasirana momčad skupine H plasirala u osminu finala u, barem na papiru, lakši dio ždrijeba u kojem se nalazi i Hrvatska. Ukoliko prođu Engleze, Kolumbijce u četvrtfinalu čeka pobjednik dvoboja Švicarska – Švedska.

Na ždrijeb se ne mogu žaliti i ovo je prilika veća od one prije četiri godine. No Engleska ima istu računicu i bit će zanimljivo vidjeti tko će uspjeti izboriti toliko željeni okršaj sa Švicarcima odnosno Šveđanima.

Jedna od posebnih priča gotovo svakog Mundijala su i atraktivne navijačice. Kolumbiju u Rusiji prati 20-ak tisuća navijača koji svojim dresovima obojaju dobar dio stadiona u žuto, glavnu boju njihove reprezentacije.

A među njima se posebno ističu prelijepe Kolumbijke koje iz utakmice u utakmicu privlače pozornost fotoreportera. I zato mnogi jedva čekaju njihovu novu utakmicu, s Englezima u Moskvi sljedećeg utorka.

Osmina finala Svjetskog prvenstva Osmina finala Svjetskog prvenstva
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider