Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljeda nije teška, ali...

Stigla prva dijagnoza: Kovačić upitan za četvrtfinale s Rusijom

Ozljeda Matea Kovačića izgledala je vrlo neugodno, ali najcrnji scenarij ipak se nije dogodio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda se strahovalo od najgoreg, ozljeda ramena hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića u susretu osmine finala protiv Danske ipak nije bila toliko teška.

"MR nije pokazao značajnije koštane ili tetivne ozljede ramenog zgloba," poručio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tomislav Pacak.

Dodao je kako se planira terapija i pošteda nekoliko dana nakon čega će se procijeniti konkurira li Kovačić za utakmicu Hrvatske i Rusije.

Kovačić je protiv Danske ušao u igru u 71. minuti, a u 83. je nakon jednog duela nezgodno pao na rame i ozlijedio se. Međutim, stisnuo je zube i izdržao do kraja.

"Svaka mu čast što je stisnuo zube i odigrao do kraja. Rame ga dosta boli, bilo bi šteta da otpadne. Ostali su svi OK, umorni su, ali danas su dobili slobodan dan i tek sutra krećemo s treninzima," poručio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Kovačić je na prvenstvu nastupio u sve četiri utakmice sakupivši ukupno 151 minutu. Upisao je jednu asistenciju, uputio jedan udarac prema suparničkim vratima i imao 106 dodavanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider