Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opuštanje za SP

Seks-skandal dobio nastavak: Procurila snimka zabave s prostitutkama u bazenu

Nisu svi na isti način odlučili iskoristiti slobodan dan koji im je poklonio izbornik.

Meksički nogometaši s prostitutkama u bazenu

Reprezentativci Meksika, njih devetorica, odlučili su slobodan dan koji im je dao izbornik Juan Carlos Osorio provesti u društvu 30-ak prostitutki.

Razotkrila ih je televizijska postaja TV Notas objavivši fotografije dolaska nekih od nogometaša na razuzdanu zabavu koja se odvila na jednom imanju u noći nakon pobjede Meksika nad Škotskom u prijateljskoj utakmici.

U međuvremenu se pojavila i snimka na kojoj se vide nogometaši u društvu golih prostitutki u bazenu. Snimka prestaje u trenutku kad je jedna od eskort-dama shvatila da ih snimaju.

Iako je tamošnja javnost burno reagirala osuđujući takav način pripreme za Svjetsko prvenstvo, iz Meksičkog nogometnog saveza stigla je izjava kako reprezentativci neće biti kažnjeni jer su zabavu organizirali u svoje slobodno vrijeme i prethodno nisu propustili nijedan trening.

Inače, Meksiko je u subotu poražen od Danske s 2:0 u Brondbyju, a na Svjetskom prvenstvu ih, 17. lipnja u Moskvi, čeka Njemačka u prvom kolu skupine E. Poslije tog dvoboja igrat će još i protiv Južne Koreje i Švedske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider