Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte tu sreću

Scena koja obilazi svijet: Ovaj će Salvadorac pričati o pobjedi Hrvata unucima

U slavlju nakon pobjedničkog gola Marija Mandžukića dobili smo novog '''reprezentativca''.

Galerija Fotograf iz Salvadora u slavlju hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) Fotograf iz Salvadora u slavlju hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) Fotograf iz Salvadora u slavlju hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) +3 Slavlje hrvatskih nogometaša (Foto: AFP)

Milijuni Hrvata diljem svijeta imat će što pričati svojim generacijama u godinama koje dolaze. Nadamo se i nakon finala, ali i bez svjetskog naslova nove generacije slušat će priče o veličanstvenom Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

I neće o njemu pričati samo Hrvati nego i svi oni koji su simpatizirali malenu zemlju velike sportske i posebno nogometne tradicije. A imat će što pričati i Yuri Cortez, vodeći fotograf meksičke ekipe poznate francuske agencije AFP.

On je onaj jadnik, ili sretnik, kojeg su hrvatski nogometaši pregazili u slavlju nakon Mandžina pobjedničkog pogotka u produžetku. Naši su se nogometaši u deliriju bacali jedan po drugom, a negdje ispod te hrpe bio je gospodin iz Salvadora.

Scene su obišle svijet, a svi hvale naš nogometaše koji su se redom ispričali fotografu koji je bio gotovo u jednakom transu kao i oni. Vida ga je i poljubio, Rakitić mu pomogao da se digne s poda.

A on je opalio nekoliko fotografija za pamćenje…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider