Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je totalni hit

Scena iz Bruxellesa koja će vas dirnuti jednako kao i doček: Ljudi na ulici spontano pljeskali dječaku s hrvatskom zastavicom

Iz glavnog belgijskog grada stiže video koji vas jednostavno mora dirnuti.

Belgijanci pljeskali dječaku iz Hrvatske (Screenshot)

''Proud to be Croat'', napisala je jedna Hrvatica iz Metkovića s prebivalištem u glavnom belgijskom gradu Bruxellesu. No video koji je išao uz objavu neke će dirnuti i do suza.

Naime, u nedjelju je nakon finala tročlana obitelj prošetala centrom europske metropole, a sinčić je nosio malu hrvatsku zastavu. Kako su prolazili ulicom, tako su okupljeni prolaznici i oni koji su sjedili u kafićima počeli spontano pljeskati.

Pljesak se pretvorio u ovacije i opće oduševljenje koje će ova obitelj pamtiti cijeli život. Oni su bili simbol onoga što možemo naći u komentarima na društvenim mrežama. Hrvatska je u očima dobrog dijela svijeta bila ljubimac navijača koji su pratili Svjetsko prvenstvo.

Belgijanci su osvojili treće mjesto te su i oni na spektakularan način dočekali svoje nogometaše, no teško da će u našim srcima itko nadmašiti onu ludnicu koja je jučer satima vladala na ulicama Zagreba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider