Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brozović rekorder

Analiza pobjede Vatrenih protiv Engleske: "Zajedništvo je odlučilo, a Dalić će imati veliku dvojbu uoči Francuske"

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja i bivši reprezentativac Jerko Leko analizirali su novu pobjedu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Milan Stjelja i Jerko Leko analiziraju pobjedu protiv Engleske

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja i bivši reprezentativac Jerko Leko još su jednom analizirali novu pobjedu hrvatske reprezentacije, koja je nakon produžetka slavila protiv Engleske i izborila finale Svjetskog prvenstva.

Obojica su se složila da je ključ pobjede, još jednom na ovom prvenstvu, bilo zajedništvo unutar momčadi. Ivan Perišić bio je najbolji pojedinac utakmice s pogotkom i asistencijom, no cijela je momčad odradila sjajan posao.

Marcelo Brozović ostvario je rekord Svjetskog prvenstva s pretrčanih 16,3 kilometara u cijeloj utakmici. Danijel Subašić imao je nevjerojatnu obranu kod zaostatka 0:1, kada je Harry Kane izašao sam na njega, no Suba ga je u dva navrata zaustavio.

Milan Stjelja i Jerko Leko istaknuli su i negativni dio polufinalne utakmice, a to je bio Ivan Strinić. Nakon njegove pogreške u izbijanju lopte glavom stigao je Modrićev prekršaj, nakon kojeg je Trippier savršeno pogodio rašlje.

Obojica su se složila da je nakon ulaska Josip Pivarić bio kvalitetniji na tom lijevom beku te vjeruju da će Dalić imati dvojbu uoči utakmice protiv Francuske. Podsjetimo, finale Hrvatske i Francuske na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17 sati.

Cijelu analizu reportera Dnevnika Nove TV Milana Stjelje i bivšeg reprezentativca Jerka Leke pogledajte u priloženom videu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider